Karacabey - Mustafakemalpaşa karayolunda saat 22.30 sularında meydana gelen trafik kazası ilçeyi yasa boğdu. Sarten Fabrikası yakınlarında gerçekleşen kazada, Karacabey’den Mustafakemalpaşa istikametine seyir halinde olan otomobil, ana yola çıkan 16 ALZ 236 plakalı Ramazan Çetinkaya idaresindeki kamyona çarptı. Kazada aynı aileden üç kişi hayatını kaybetti, bir çocuk ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Hayatını kaybedenlerin Şükrü Kahyaoğlu(52),eşi Fatma Kahyaoğlu(44) ve 18 yaşındaki oğulları Süleyman Kahyaoğlu olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan 5 yaşındaki Alaaddin Kahyaoğlu ise ilk müdahalenin ardından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, kazada yaşamını yitiren Süleyman Kahyaoğlu’nun, Kara Harp Okulu sınavı için sağlık kontrolüne Bursa’ya gittiği ve dönüş yolunda olduğu belirtildi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ailenin kaza anında yaşamını yitirdiğini tespit etti. Kazanın ardından yol bir süre trafiğe kapatıldı, daha sonra kontrollü olarak araç geçişine açıldı.
Hayatını kaybeden baba Şükrü Kahyaoğlu’nun Bölge Trafik Müdürlüğü’nde görevli bir polis memuru olduğu bilgisi paylaşıldı. Acı haber ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.