Sevim, Fahrettin Bilgit başkanlığında oluşan yeni yönetimi tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.
Seçim sürecinde ilçelerin ortaya koyduğu birlik ve beraberliğe dikkat çeken Sevim, Mustafakemalpaşa başta olmak üzere ilçelerin kenetlendiğinde il genelinde güçlü bir temsil gücüne ulaştığını vurguladı.1747473374 Whatsapp Image 2025 05 17 At 12.15.00

Kirmastılı Deli Beytullah ve Tatar Ramazan
Kirmastılı Deli Beytullah ve Tatar Ramazan
İçeriği Görüntüle

Açıklamada ayrıca, Mustafakemalpaşalı üç oda başkanının da BESOB yönetiminde yer almasının önemli bir kazanım olduğu belirtildi. İsmail Gürtunca’nın yönetim kurulu üyeliğine, Serkan Büyükbayrakdar ve Sedat Altınışık’ın ise disiplin kurullarına seçilmesi memnuniyetle karşılandı.
Vahdettin Sevim, sürece katkı sunan tüm oda başkanlarını tebrik ederek, bu birlik ruhunun devam etmesi halinde ilçelerin ekonomik ve sosyal kalkınmasına önemli katkılar sağlanacağını ifade etti. MUGEP olarak ortak akıl, iş birliği ve dayanışmanın yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.