Sokaktaki boş alanı mesken tutan kalabalık grupların gece geç saatlere kadar sürdürdüğü taşkınlıklar, mahalle halkını canından bezdirdi.

Belediyeden ''Hizmet ve Sabır''Temalı Paylaşım
Belediyeden ''Hizmet ve Sabır''Temalı Paylaşım
İçeriği Görüntüle

Mahalle sakinlerinin iddiasına göre, gruplar yüksek sesli konuşmaların yanı sıra ahlaka aykırı söylemlerde bulunuyor ve zararlı maddeler kullanarak çevreye rahatsızlık veriyor. Durumdan şikâyetçi olan vatandaşlar, defalarca emniyet birimlerine ihbarda bulunduklarını ancak yapılan müdahalelere rağmen grupların kısa süre sonra tekrar toplandığını ifade etti.

Kendi imkânlarıyla müdahale etmek isteyen mahalle halkı ile bu gruplar arasında zaman zaman kavgalar yaşandığını aktaran vatandaşlar, “Ne huzurumuz var ne de kavgasız bir gecemiz. Özellikle yaz aylarında bu sıkıntı katlanarak arttı. Artık sabrımız tükendi, yetkililerin kalıcı bir çözüm bulmasını istiyoruz” diyerek sitemde bulundu.

Whatsapp Image 2025 08 21 At 17.03.23Whatsapp Image 2025 08 21 At 17.03.23 (1)Whatsapp Image 2025 08 21 At 17.03.23 (2)