8 Nisan Dünya Romanlar Günü Kutlandı
8 Nisan Dünya Romanlar Günü Kutlandı
İçeriği Görüntüle

Mustafakemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Asayiş Şube Başkomiserlerinden Burak Ramazan Akşen öncülüğünde Mustafakemalpaşa Futbol Okulu’nu ziyaret ederek geleceğin sporcularıyla bir araya geldi. Antrenman öncesinde gerçekleştirilen etkinlikte, genç futbolcular polis ekiplerini sahada anlamlı bir sürprizle karşıladı. Spor malzemeleriyle sahanın ortasına “POLİS” yazan çocuklar, büyük alkış aldı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün farklı birimlerinden polislerin katıldığı etkinlikte, Polis Haftası’na özel hazırlanan pasta kesildi. Samimi görüntülere sahne olan programda, Mustafakemalpaşa Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Atilla Taşören de sporcular ve polislerle birlikte yer aldı. Pasta kesiminin ardından hatıra fotoğrafları çekilerek gün ölümsüzleştirildi.
Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Mustafakemalpaşa Futbol Okulu Koordinatörü Gökmen Korkmaz, sporun sadece saha içinden ibaret olmadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“Çocuklarımıza sadece futbolu değil, toplumsal değerlerimizi ve bizleri koruyan kahramanlarımıza saygıyı da öğretiyoruz. Tüm emniyet teşkilatımızın Polis Haftası’nı kutluyoruz.”
Mustafakemalpaşa Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Atilla Taşören ise emniyet teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti:
“Bu tür organizasyonların ilçemizde artarak devam etmesi gerekiyor. Çocukların gelişiminde disiplin ve ahlak en önemli unsurlar. Polis teşkilatımız da bu değerleri korumak adına büyük bir özveriyle görev yapıyor. Kendilerine minnettarız.”
Mustafakemalpaşa’da Polis Haftası kapsamında düzenlenen bu anlamlı buluşma, hem çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı hem de toplum ile emniyet güçleri arasındaki bağın güçlenmesine katkı sağladı.

Whatsapp Image 2026 04 11 At 18.28.00Whatsapp Image 2026 04 11 At 18.28.00 (1)Whatsapp Image 2026 04 11 At 18.28.01