Özellikle öğrencilerin yoğun olarak kullandığı noktada, yağışlı havalarda otobüs beklemek çileye dönüştü.

Cumhuriyet Mahallesi 14 Eylül Bulvarı’nda gerçekleştirilen asfaltlama ve kaldırım düzenleme çalışmaları tamamlandı. Ancak çalışmalar öncesinde, yıkılan Merkez Ortaokulu binasının bulunduğu bölümde yer alan otobüs durağı, aradan geçen zamana rağmen BURULAŞ tarafından yeniden yerine konulmadı.

ÖĞRENCİLER YAĞMUR ALTINDA OTOBÜS BEKLİYOR

Bölgede bulunan iki okul nedeniyle özellikle öğrencilerin yoğun olarak kullandığı durak noktası, aynı zamanda bu güzergâhta toplu taşıma araçlarını tercih eden vatandaşlara da hizmet veriyordu.

Sonbaharın gelmesiyle birlikte artan yağışlar, durak eksikliğini daha da belirgin hale getirdi. Otobüs bekleyen öğrenciler ve vatandaşlar, yağmurdan korunabilecekleri bir alan bulunmadığı için zor anlar yaşıyor.

WHATSAPP İHBAR HATTIMIZA ŞİKÂYET GELDİ

Paşada WhatsApp İhbar Hattı'na ulaşan vatandaşlar, kaldırım ve asfalt çalışmalarının tamamlanmasına rağmen otobüs durağının yeniden yerine konulmamasından duydukları rahatsızlığı dile getirdi.

Özellikle okula gidiş ve dönüş saatlerinde öğrencilerin yoğun olarak kullandığı noktada, yağışlı havalarda yaşanan mağduriyetin giderilmesini isteyen vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulundu.

ADD'den 103.Yıla Özel Sinema Günleri
ADD'den 103.Yıla Özel Sinema Günleri
İçeriği Görüntüle

VATANDAŞLAR DURAĞIN YENİDEN KONULMASINI İSTİYOR

Yol ve kaldırım düzenlemesinin tamamlandığını ancak otobüs durağının eksik kaldığını belirten vatandaşlar, öğrencilerin ve toplu taşıma kullanıcılarının daha fazla mağdur edilmemesi için durağın bir an önce eski yerine konulmasını talep ediyor.

Vatandaşlar, yağışların giderek artacağı önümüzdeki günlerde sorunun daha da büyümemesi için yetkililerden çözüm bekliyor.