Mustafakemalpaşa’da Heykel Meydanı’nda hizmet verecek olan yeni işletmenin açılışı, 6 Kasım Cuma günü saat 14.00’te gerçekleştirildi.
Açılış törenine Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, Yeni Parti İlçe Başkanı Gökhan Demir, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Turgut, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Suat Buldu ve çok sayıda davetli katıldı.
KOKOREÇ, KÖFTE VE SUCUK EKMEK BİR ARADA
İşletmeciliğini Semih Özayaz ve Ömer Çalımlı’ın üstlendiği yeni lezzet durağı, kokoreç başta olmak üzere köfte ve sucuk ekmek çeşitleriyle Mustafakemalpaşalı vatandaşlara hizmet verecek.
İlçe merkezindeki konumuyla dikkat çeken işletme, hem geleneksel sokak lezzetlerini sevenlere hem de farklı tatlar arayan vatandaşlara hitap etmeyi hedefliyor.
DUALARLA HİZMETE AÇILDI
Yoğun katılımla gerçekleşen açılış programında okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından protokol üyelerinin katılımıyla açılış kurdelesi kesildi. Böylece işletme resmen hizmete başladı.
“HİJYEN VE LEZZETİ BİR ARADA SUNACAĞIZ”
İşletme sahiplerinden Semih Özayaz, açılış törenine katılarak kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti.
Özayaz, hijyen ve lezzeti ön planda tutarak Mustafakemalpaşalıların damak tadına hitap etmeyi amaçladıklarını belirtti. Müşteri memnuniyetini esas alan bir hizmet anlayışıyla yola çıktıklarını ifade eden Özayaz, tüm ilçe halkını işletmelerine davet etti.
HEYKEL MEYDANI’NDA HİZMET VERECEK
Mustafakemalpaşa’nın merkezi noktalarından biri olan Heykel Meydanı’nd kapılarını açan işletme, kokoreç, köfte ve sucuk ekmek lezzetlerini vatandaşlarla buluşturacak.








